Kaymaklı Bayat Ekmek Künefesi

Giriş Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 13:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 13:17

ŞERBET için tozşeker ve suyu kaynatın. Ocaktan almaya yakın limon suyu ekleyin. Daha sonra soğumaya bırakın. Baget ekmeği dilimleyin. İki dilim ekmeğin arasına dil peyniri yerleştirip, antepfıstığı serpin. Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin. Ekmek dilimleri bitene dek işlemi tekrarlayın. Fırın tepsisine yerleştirip önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin. Sıcak ekmek dilimlerinin üzerine soğuk şerbeti gezdirin. 5-10 dakika dinlendirip, üzerlerine kaymak yerleştirin. Nar taneleri ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.