Kayısılı Muhallebi

Giriş Tarih ve Saati: 20.10.2010 | 11:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.07.2013 | 11:31

1.UN ve tozşekeri margarinde pembeleştirin. Ocaktan alarak, azar azar sütü ilave edin. Vanilyayı ekleyerek tekrar ocağa oturtun. Boza kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan alarak mikserle 5-10 dakika çırpın. Kuplara pay ederek, soğumaya bırakın.
2.Kayısılı karamel için, çekirdekleri çıkarılmış bütün haldeki kayısıları tozşekerle pişirin. Tarçın, ceviz ve kuru üzümü ilave ederek karıştırın. Karışımdan 1-2 çorba kaşığı alarak kupların üzerine yerleştirin. Dondurma ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.