Kayısılı Dondurma

Giriş Tarih ve Saati: 27.07.2010 | 13:22 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2013 | 11:29

KAYISILARI hırpalamadan yıkayıp kuru bir bezle nemini alın. Çekirdeklerini çıkarıp çelik bir kaba aktarın. Üzerine tozşekeri ekleyip 1 saat bekletin. Daha sonra elinizle ezerek kevgirden geçirin. ikinci olarak da ince delikli tel bir süzgeçten geçirin. Çelik bir kaba alarak üzerini streç filmle kapatın ve derin dondurucuya yerleştirin. 6 saat boyunca, her saat başı tahta bir kaşıkla kenarlarını ortaya doğru sıyırarak 2-3 dakika süreyle karıştırın. Son karıştırmanızda üzerini düzleyerek derin dondurucuya yerleştirin. 2 gün dinlendirdikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.