Karamel Soslu Ballı Dondurma

Giriş Tarih ve Saati: 27.07.2010 | 15:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2013 | 11:40

YUMURTALARI, yumurta sarılarını, balı ve kremayı bir tencereye alın. Ocağa oturtup muhallebi kıvama
gelene kadar pişirin Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Yoğurdu mikser yardımıyla iyice çırpın ve soğuttğunuz karışıma ekleyip yeniden mikserden geçirin. Kaarışımı bir kaba döküp derin dondurucuda en az 3 saat bekletin. Sosu hazırlamak için, tozflekeri yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp orta ateşte karıştırarak eritin. Üzerine kremayı
ekleyip 5 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın. Ilındıktan sonra dondurmanın üzerine dökerek
servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.