Kadayıflı Yalancı Tavukgöğsü

Giriş Tarih ve Saati: 18.12.2013 | 12:29 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 16:35

250 gram kadayıfı fırın tepsisine incecik yayın. Kızarana dek pişirip soğuması için kenara alın. Daha sonra kadayıfı ufalayıp, 2 çorba kaşığı toz şekerle karıştırın. Ayrı bir yerde soğuk süt, un, kalan toz şeker, yumurta, rendelenmiş limon kabuğu ve 1 su bardağı ufalanmış kadayıfı koyu bir muhallebi kıvamı alana dek pişirin. Tereyağını ekleyip, karışım sıcakken 10 dakika mikserle çırpın. Fırın kabını ıslatıp, karışımı kaba boşaltın. 1 gece buzdolabında dinlendirin. Tabağa ters çevirip, çıkarın. Üzerine, kadayıflı toz şeker karışımını serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.