Kadayıflı Paşa Sarması

İftardan sonra sindirimi kolaylaştırması için genellikle hafif sütlü tatlılar tercih edilir. Kolay sindirimiyle, ağzınızı tatlandıracak Kadayıflı Paşa Sarması tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 31.03.2022 | 17:58 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2022 | 14:00

Sütü bir tencereye alıp üzerine toz şeker ve un ekleyip topak kalmayana dek iyice karıştırın. Ocağa oturtup koyulaşana kadar pişirin ve ocaktan alın. Üzerine vanilya ve tereyağını ilave edip mikser yardımıyla 15 dakika çırpın. Büyük boy fırın tepsisinin içine kadayıfı yayın. Kıvamı yumuşayan muhallebiyi ıslatılmış kaşık yardımıyla kadayıfın üzerine yayın. 3 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra 12x12 cm'lik kareler halinde dilimleyin. Ortalarına ceviz koyup tarçın serpin. Rulo şeklinde sarıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.