Kadayıflı Paşa Sarması

Yapımı oldukça kolay olan paşa sarması, sütlü tatlı sevenlerin severek tüketeceği bir tarif. Kolay yapımı ve pratik tarifiyle paşa sarması tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 09.04.2022 | 13:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.03.2024 | 08:50

Süt, un ve toz şekeri tencereye alın ve karıştırıp pişirmeye başlayın. Kıvamı koyulaşmaya başladığında tereyağı ve vanilyayı ekleyip 15 dakika mikser yardımıyla karıştırın. Büyük boy fırın tepsinin içine kadayıfı yayın. Kıvamı yumuşayan muhallebiyi ıslatılmış kaşık yardımıyla kadayıfın üzerine dökün. Buzdolabında 3 saat boyunca dinlendirin. Dinlenen kadayıflı muhallebiyi büyük kareler şeklinde dilimleyin. Üzerlerine ceviz ve tarçın serpin. Rulo şeklinde sarıp, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.