Kadayıf Çanağında Muhallebi

Bir çırpıda hazırlanabilen ipek gibi muhallebiyi fırınlanmış çıtır dokulu kadayıfla buluşturduk, bu birliktelikten çok memnun olduk. Lezzeti doruklarda yaşatan kadayıf çanağında muhallebiyi dilediğiniz gibi süsleyerek davet sofralarınız için dahi hazırlayabilirsiniz.

Giriş Tarih ve Saati: 25.03.2024 | 12:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.03.2024 | 12:10

Kadayıf, pudra şekeri ve tereyağını bir kaba alın. Kadayıf tereyağı ile iyice bütünleşene kadar elinizle karıştırın. Daha sonra porsiyonluk muffin kalıplarına ortası hafif çukur kalacak şekilde yerleştirin. Ardından uygun bir bardak yardımıyla iyice bastırıp kadayıftan kaseler oluşturun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında iyice kızarana kadar pişirin. Muhallebi için toz şeker, un, nişasta ve sütü tencereye alın. Kıvam alana kadar çırpma teli ile karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp cam bir kaba aktarın. Krem şanti ve suyu Arnica Diva Trend Plus mikser yardımı ile çırpın. Cam kapta bulunan muhallebinin ilk sıcağı geçince vanilya, labne peyniri ve krem şantiyi katıp spatula yardımı ile karıştırın. Kadayıf kaselerine muhallebiyi paylaştırın. Üzerlerini ceviz ve frenk üzümü ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.