Jöleli İrmik Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2010 | 15:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.10.2013 | 14:52

MUHALLEBİ için, bir tencerede süt ve tozşekeri karıştırarak kaynatın. İrmik ve margarini ilave edip, tahta
bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan
alıp, hindistancevizi ve vanilyayı ekleyip, soğumaya bırakın. Diğer tarafta jöleyi üzerindeki tarife göre
hazırlayıp ortası delik bir kek kalıbına dökün ve buzlukta dondurun. Donduktan sonra üzerine muhallebiyi döküp tekrar dondurun. Servis tabağına ters çevirip çıkarın ve servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.