Ispanaklı Puding

Giriş Tarih ve Saati: 30.01.2014 | 15:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.01.2014 | 15:40

BİR tencereye sütü, unu, şekeri, yumurta sarısını koyun. Çırpma teli ile devamlı karıştırıp koyu muhallebi kıvamı alana dek pişirin. Ocaktan alıp, portakal kabuğu ve vanilyayı katın. Mikserle 15 dakika çırpın. İyice soğuyunca da, robotta ince kıyılmış 1 çorba kaşığı ıspanağı ekleyip, karıştırın. Islatılmış krem kramel kaselerine muhallebiyi doldurun. Buzdolabında en az 2-3 saat bekletin. Servis tabağına ters çevirin. Portakal reçeli ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.