Güllaç

Giriş Tarih ve Saati: 07.07.2010 | 17:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.08.2012 | 17:13

SÜTÜ bir tencereye alıp, kaynatın. Kaynadıktan sonra tozşeker ilave edin ve karıştırarak 1 taşım daha
kaynatın. Cevizi iri kalacak şekilde dövün. Güllaçları ortadan ikiye bölüp, toplam 4 parça güllaç elde edin. 1 adet güllaç parçasını orta boy derin bir servis tabağına alın ve tozşekerli sütten 1 kepçe koyup, ıslatın. Güllacın içine cevizden bir miktar koyun ve gül şeklinde sarın. Diğer güllaç parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve servis tabağına alın. Üzerlerine kalan sütü gezdirin. Vişne ve ceviz ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.