Güllaç

Giriş Tarih ve Saati: 08.05.2020 | 08:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.05.2020 | 08:15

Süt ve toz şekeri tencereye alıp toz şeker eriyene kadar karıştırın. Ocaktan alıp oda ısısına gelmesi için dinlendirin. 1 adet güllaç yaprağını büyük, derin bir tepsiye veya fırın kabına, parlak kısmı üste gelecek biçimde yerleştirin. Üzerine 1-2 çorba kepçesi ılık sütlü karışımdan gezdirin. Aynı işlemi 4 adet güllaç yaprağı için uygulayıp üzerine sütlü karışımdan gezdirin ve ceviz serpin. Kalan güllaç yapraklarını da aynı şekilde aralarına sütlü karışımdan gezdirip fırın kabına yerleştirin. Kalan sütlü karışımın 1 su bardağına gül suyu ekleyip son katın üzerine gezdirin. 10-15 dakika dinlendirip Antep fıstığı ve nar serpin. Dilimlenmiş çilekle süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.