Frambuaz Soslu Sahlepli Dondurma

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 15:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 15:51

Tüm malzemeyi bir tencereye alarak ocağa oturtun. Kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra ateşten indirin. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırın ve bir gece bekletin. Ertesi gün buzdolabından aldığınız karışımı, varsa dondurma makinasına boşaltın. Eğer dondurma makinanız yoksa buzdolabında soğuyan karışımı mikserle 4-5 dakika çırpın. Buzlanmayı önlemek için üzerine 2-3 damla limon suyu sıkın. Hava almayacak bir derin dondurucu kabına alın ve tekrar dondurucuya koyun. Saat başı çıkararak mikserle yeniden çırpın. Bu işlemi dondurma iyice kıvam alıncaya kadar 3-4 defa daha tekrarlayın. Frambuaz sos için frambuaz ve pudra şekerini rondoya alın. Püre haline gelinceye değin çekin. Hazırladığınız sosu oda sıcaklığında dinlenmeye bırakın. Dondurucuya kaldırdığınız dondurmayı frambuaz sosla birlikte dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.