Diyet Sütlaç

Giriş Tarih ve Saati: 18.12.2013 | 12:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.05.2015 | 11:34

KEPEKLİ pirinci 2 su bardağı suda yumuşayana kadar haşlayın (eğer tam yumuşamazsa biraz daha sıcak su ekleyin). 1 litre yağsız sütü tencereye alın ve kepekli pirinci ilave edip, süt kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca içine pudraşekeri, vanilya ve gülsuyunu katıp, tekrar karıştırın. Diğer taraftan mısır ununu 1 çorba kaşığı soğuk yağsız sütte açın ve tencereye ekleyin. Bir taşım daha kaynattıktan sonra sütlacı kuplara paylaştırın. Önce oda sıcaklığında 2 saat bekletin, daha sonra buzdolabında 1 gece dinlendirin. Servis yapacağınız zaman üzerine diyet vişne reçeli gezdirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.