Cevizli Sütlü Kadayıf

İftar sofralarında tatlının en masum halleri...

Giriş Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 10:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.05.2018 | 16:36

Kadayıfı derin ve geniş bir kaba alıp elinizle didikleyin. Bir miktarını avucunuzun içine yerleştirin ve ortasına ceviz içi koyup dolma sarar gibi sarın. Kadayıf ve ceviz içi bitene kadar işleme devam edin. Sardığınız parçaları fırına dayanıklı bir kaba yan yana dizin ve üzerine erittiğiniz tereyağını gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Daha sonra fırından alın ve soğumaya bırakın. Derin bir tencereye sütleri ve toz şekeri alıp kaynatın. Soğuyan kadayıfın üzerine gezdirin ve cevizle süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.