Mantarlı Kuskus

Giriş Tarih ve Saati: 09.01.2015 | 10:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 15.12.2015 | 12:23

Erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde dilimlenmiş mantarı ve kıyılmış sarımsağı, mantar suyunu salıp çekene dek kavurun. Kuskusu ekleyip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. Su, tuz ve karabiberi de ilave edip karıştırdıktan sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan almaya yakın, üzerine 4'e bölünmüş kiraz domates ve ince kıyılmış dereotunu ekleyin. Ocağın altını kapatıp 10 dakika demlendirdikten sonra servis yapın.

Detaylar için tıklayınız

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.