Biberli Kestaneli Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 14.12.2015 | 14:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.12.2015 | 15:01

KESTANELERİ çizin ve su dolu bir kabın içinde yarım saat bekletin. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Kabuklarını soyup kenara alın. Biberleri temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın. Pirinci yıkayıp, suyunu süzün. Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı bir tencereye alıp eritin. Üzerine biberleri katıp bir-iki dakika kavurun. Pirinci ekleyip rengi saydamlaşana dek kavurun. Malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su, tuz, karabiber ve tarçın ekleyin. Kaynayana dek orta, kaynadıktan sonra kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişmeye bırakın. Suyunu yarı yarıya çekince kestaneleri ilave edip karıştırın. Suyunu çekene kadar pişirin. 10 dakika demlendirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.