Ayvalı Pilav

Giriş Tarih ve Saati: 09.01.2015 | 11:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.03.2015 | 11:39

Öncelikle erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde dolmalık fıstığı hafif pembeleşene dek karıştırarak kavurun. Ardından yıkanıp suyu iyice süzülmüş pirinci ekleyip, saydamlaşana dek kavurmaya devam edin. Kabuklarıyla birlikte küp doğranmış ayvayı ilave edip, birkaç dakika daha kavurun. Ardından kalan tüm malzemeleri ekleyip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp, suyunu çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık veya sıcak olarak servis yapın.

Ayrıntılar için tıklayınız

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.