Yaz Serinliği

Giriş Tarih ve Saati: 30.06.2011 | 13:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 14:12

Karpuzun 1 dilimini katı meyve sıkacağından geçirin. Karpuz suyunu dilediğiniz şekildeki buz kalıplarına doldurup, donana dek buzdolabında bekletin. Kalan 2 dilim karpuz ve kavunun kabuklarını soyup, ayrı ayrı katı meyve sıkacağından geçirin. Meyve sularını derin bir kapta karıştırıp üzerine yeşil limon kabuğu ve suyu ile karpuz suyundan hazırladığınız buzları ekleyin. Karıştırıp, servis bardaklarına alın. Soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.