Karpuzlu Serinlik

Giriş Tarih ve Saati: 04.04.2012 | 11:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 11:59

Limonata için su ve toz-şekeri kaynatıp, soğumaya bırakın. Limonların suyunu sıkıp, kevgirden geçirin ve toz şekerli su karışımına ekleyin. Kenara alın. Karpuzu dilimleyip, çekirdeklerini ayıklayın. Elinizle bastırarak kevgirden geçirin. Suyunu bir kapta toplayın. Naneyi incecik kıyın. Karpuz suyu, toz şeker, su, tarçın ve limon suyunu iyice karıştırın. Üzerine, önceden hazırladığınız limonatayı ilave edip, buzdolabında 1 saat dinlendirin. Kırılmış buzları bardaklara pay edin. Üzerine karpuzlu serinliği ekleyin. Nane yaprakları ile süsleyip, soğuk servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.