Karışık Komposto

Giriş Tarih ve Saati: 03.08.2010 | 11:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 12:19

Elma ve armudu kabuklarını soymadan ince dilimleyip, ayvayı kuşbaşı doğrayın. Su ve toz şekeri geniş bir tencereye alıp ocağa oturtun. İçine çubuk tarçın, karanfil ve ayvaları ilave edin. Ayvalar yarı yarıya yumuşayana kadar kaynatın. Sonra elma ve armutları ilave edin. Meyveler yumuşayınca ocaktan alın. Soyup arzunuza göre dilimlediğiniz kivi ve portakal dilimlerini, nar tanelerini ve yıldız anasonu tencereye ekleyin. Soğuduktan sonra nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.