Ceviz Likörü

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 10:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.10.2010 | 15:48

TAM olgunlaşmamış cevizleri yeşil kabuklarıyla birlikte ortadan ikiye kesip, kavanozun içine atın. Cevizlerin üzerine, kavanozun ağzına gelecek kadar tozşeker ilave edin. Kapağını kapatıp, iyice sallayarak tozşekerin cevizlerin arasına girmesini sağlayın. Ara ara kavanozu sallayarak, 2 hafta dinlendirin. Suyunu süzüp, ayrı bir yere alın. Kavanoza, süzdüğünüz su kadar saf alkol koyun. Suyu ve kavanozu buzdolabında 2 hafta daha bekletin. Alkolü süzüp, diğer su ile karıştırın. 1-2 saat dinlendirip, servis yapın.
.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.