Armut Kompostosu

Giriş Tarih ve Saati: 10.01.2014 | 12:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.10.2018 | 10:27

Armutların kabuklarını soyup dörde bölün. Çekirdeklerini çıkarın. Suyu, toz şekerle birlikte bir tencereye aktarın. Orta hararetli ateş üzerinde, şeker eriyene dek karıştırın. Şeker eriyince armutları ve tarçın çubuklarını tencereye atın. Kaynattıktan sonra ocaktan indirin ve soğumaya bırakın. Derin bir kapta veya kavanozda muhafaza ederek buzdolabında saklayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.