Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı

Giriş Tarih ve Saati: 22.01.2010 | 15:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 11:47

Vişne suyu ile toz şekeri bir tencereye alıp kaynatın. Kaynayan karışıma nişasta ekleyip karıştırarak eritin. Tencereyi ocaktan alın. Ekmek kadayıfını karışım ile ıslatın. Ekmek kadayıfını servis tabağına alın. Üzerini kaymak, çikolata ve meyve dilimleri ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.