Un Helvası

Giriş Tarih ve Saati: 25.03.2013 | 11:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 14:29

Tereyağı ve margarini bir tencereye alın. Yağ kızınca üzerine un ilave edip, tahta bir kaşıkla, kısık ateşte pembeleşene kadar sürekli karıştırarak kavurun. Karıştırdığınız tahta kaşığın arka kısmında helva kaynamaya başlayınca (göz göz olunca) toz şekeri katın. Hemen ardından üzerine ılık sütü boşaltın ve ocağın altını kapatıp, sütü çekene kadar karıştırın. Daha sonra kaşıkla şekil verip, servis tabağına alın. Üzerine tarçın serpip, cevizle süsleyin. Sıcak ya da soğuk servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.