Tulumba Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 15.07.2010 | 17:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 11:39

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip, bir-iki taşım daha kaynattıktan sonra soğumaya bırakın. Hamur için tereyağını su ile birlikte tencereye alın ve kaynatın. Unu ve tuzu yavaşça ilave edin ve 5-6 dakika karıştırarak pişirin. Tencereyi ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Yumurtaları tek tek hamura yedirin. Daha sonra hamuru sıkma torbasına doldurun ve kızdırılmış bol sıvı yağa
baş parmak kalınlığında sıkın. Harlı ateşte tavayı sallayarak hamurları kızartın. Tüm hamur bitene kadar işleme devam edin. Kızarttığınız hamurları kevgir yardımıyla alıp soğuk şerbete atın. 10 dakika şerbette beklettikten sonra servis tabağına çıkarın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.