Tel Kadayıf

Giriş Tarih ve Saati: 30.05.2019 | 10:19 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.05.2019 | 11:58

Kadayıfın üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin ve elinizle 10 dakika ovarak her tarafına yayılmasını sağlayın. Yarısını 28 cm çapındaki bir tart kalıbının dibine elinizle bastırarak yayın. Didiklenmiş peyniri döşeyin ve üzerine kalan kadayıfı serpin. Elinizle iyice bastırarak kalıba yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirin. Şerbet için toz şeker ve suyu bir tencerede kaynatın. Limon suyunu ekledikten sonra bir taşım daha kaynatın ve sıcak şerbeti sıcak tatlının üzerine gezdirin. Şerbeti çektikten sonra dilimleyin ve dondurma ile birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.