Sütlü Nuriye

Giriş Tarih ve Saati: 08.11.2013 | 11:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 15:42

1 Şerbet için toz şeker ve suyu, toz şeker eriyene dek kaynatın. Şerbet soğuyunca süt ekleyip karıştırın. Daha sonra kullanmak üzere kenara alın.
2 İki adet yüzlük yufkayı yağlanmış orta boy yuvarlak bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine 12 adet baklava yufkası döşeyin. Eritilmiş tereyağı gezdirip, fındık serpiştirin. Yeniden 12 adet baklava yufkası döşeyin. 6 adet yüzlük yufkayı, aralarına eritilmiş tereyağı gezdirerek yerleştirin.
3 Dilim haline getirmek için enlemesine kesip, kalan tereyağının yarısını üzerine gezdirin. Boylamasına kesip, arta kalan tereyağını dökün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Sıcak hamurun üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Hamur şerbeti çekince servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.