Şerbetli Gül Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 10.10.2013 | 17:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 10:14

Yoğurt, sıvı yağ, irmik, karbonat ve yumurtayı karıştırın. Aldığı kadar un ekleyip, kulak memesi kıvamında hamur elde edin. Hamurdan küçük bezeler koparıp, merdane ile yuvarlak şekilde açın. İçlerine ceviz yerleştirip, hamurların 4 kenarından çizikler atın ve gül şekli verin. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Ocaktan almaya yakın limon suyu ekleyin. Ilık şerbeti sıcak hamurun üzerine gezdirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.