Şekerpare

Giriş Tarih ve Saati: 30.03.2011 | 13:09 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 14:34

Unu geniş bir kaba alıp ortasını havuz gibi açın ve kalan malzemeyi ekleyip yoğurun. Hamuru üzeri örtülü olarak yarım saat dinlendirin. Daha sonra hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizle yassılaştırın. Yağlanmış bir fırın tepsisine dizip, üzerine yumurta sarısı sürün. Her tatlının ortasına bir adet badem yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Şerbeti hazırlamak için su ve toz şekeri bir tencerede ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca limon suyunu ekleyin. Bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Şerbet sıcakken, sıcak tatlının üzerine dökün. Tatlı, şerbeti çekip soğuyunca servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.