Şekerpare

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2010 | 15:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.11.2018 | 14:23

Soğuması için önce şerbeti hazırlayın. Bunun için suyla şekeri karıştırın. Şekerin iyice erimesine dikkat edin. Limon suyunu koyduktan sonra 5 dakika daha kaynatın. İyice soğutun. Ayrı bir kapta pudra şekeri ve yumurtayı mikserle iyice çırpın. Kabartma tozunu unla karıştırın. Bütün malzemeyi elinizle yoğurun. Üstüne bez örtün. 10 dakika dinlendirin. Fırının sıcaklığını 180 dereceye ayarlayın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve
elinizle şekil verin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Kızarana kadar pişirin. Ortalarına, ayıklanmış tuzsuz badem batırın. Fırından alır almaz, soğuk şerbeti tatlının üzerine gezdirin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.