Saray Sarması

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2013 | 16:53 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 16:03

İlk olarak şerbet için su, toz şeker ve limon suyunu bir tencerede 10 dakika kaynatın. Soğuması için kenara alın. Eritilmiş margarin ılındıktan sonra yoğurt ve yumurta ekleyip karıştırın. Un ve kabartma tozu ilave edin. Kulak memesinden biraz daha sert bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru ikiye bölün ve oklavayla yarım santim kalınlığında açın. Ceviz ve tarçını karıştırıp hamurların üzerine serpiştirin. Rulo şeklinde sarıp 1 cm kalınlığında dilimleyin. Dilimleri yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Saray sarmasını fırından çıkarıp üzerine soğuk şerbeti dökün.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.