Sacarası

Giriş Tarih ve Saati: 30.01.2017 | 10:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.10.2018 | 17:01

Yufkalardan birini düz bir zemine serin ve üzerine fırça ile eritilmiş tereyağı sürün. Bir kenarına toz Antep fıstığı serpin ve oklavaya sarın. Sardıktan sonra hafifçe çekerek oklavadan çıkarın ve kendi etrafında sararak gül şekli verin.Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin ve diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın.

Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin. Şerbet içinsu, toz şeker ve limon suyunu kaynatıp,soğutun. Pişen sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Kaymak ve toz Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.