Sac Arası

Giriş Tarih ve Saati: 09.03.2011 | 10:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 14:18

Yumurta,? sıvı yağ, süt, sirke, tuz ve unu kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hazırladığınız hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Üzerlerini nemli bir bezle örtün ve yarım saat dinlendirin. Her bir hamur parçasını mısır veya buğday nişastası ile baklavalık yufka gibi incecik açın ve 1 adet hamurun üzerini tereyağı ile yağlayın. Yağlanmış hamuru ortadan ikiye katlayın ve yuvarlak tarafına kaymak sürüp düz tarafa doğru rulo şeklinde sarın. Ruloyu yağlanmış fırın tepsisine gül böreği şeklinde sararak yerleştirin. Diğer hamurlara da aynı işlemi uygulayın. Hamurlar bittikten sonra kalan tereyağını üzerlerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip 2 taşım daha kaynattıktan sonra soğutun. Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Tatlının şerbeti çekmesi için 1 saat bekletin ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.