Revani

Giriş Tarih ve Saati: 20.09.2013 | 15:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 15:29

Şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ekleyin ve bir-iki taşım daha kaynatın. Şerbeti ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan yumurta ve toz şekeri mikserle iyice çırpın. Yoğurt, sıvı yağ, irmik, un, kabartma tozu ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip, tüm malzemeyi tahta bir kaşıkla karıştırın. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin. Daha sonra ters çevirip, bir tepsiye çıkarın. Sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti bir kepçe yardımıyla gezdirin. Soğuduktan sonra dilediğiniz şekilde kesin. Üzerine hindistan cevizi serpin ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.