Pratik Limonlu Pasta

Giriş Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 11:54 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 11:57

Yoğurt, labne peyniri, toz şeker, limon kabuğu ve limon suyunu iyice çırpın. Kedidili bisküvileri orta boy fırın kabına bir sıra olacak şekilde yan yana yerleştirin. Üzerine yoğurtlu karışımın yarısını yayıp, kalan bisküviyi bir sıra ve yan yana olacak şekilde yerleştirin. Yoğurtlu karışımı yayıp buzdolabının alt rafında 2-3 saat dinlendirin. Antep fıstığı, ceviz ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.