Pırtık Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 13:58 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 16:31

Papyon tatlısı için hazırladığınız hamurun kenarlarından kalan kısımları bir tahta üzerinde şeritler halinde kesin. 1 adet yuvarlak hamurun üzerine 1 çorba kaşığı dolusu şerit kesilmiş hamuru yuvarlak şekil verip yerleştirin. Ortasına antep fıstığı serpin. Kalan şerit hamurları da aynı şekilde hazırlayın. Pırtık tatlıları tepsiye dizin. Üzerine eritilmiş tereyağını gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Servis tabağına alın. Papyon tatlısından kalan soğuk şerbeti sıcak tatlının üzerine gezdirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.