Parmak Tatlı

Giriş Tarih ve Saati: 04.01.2012 | 12:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 14:21

Margarin, yumurta, yoğurt ve ceviz içini iyice yoğurun. Elenmiş un ve kabartma tozunu ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Hazırladığınız hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar koparın. Parmak kalınlığında olacak şekilde avucunuzda yuvarlayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip, 2 dakika daha kaynattıktan sonra sıcak şerbeti sıcak tatlıların üzerine dökün. Tatlı, şerbeti çektikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.