Mısır Unlu ve Mısırlı Revani

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2011 | 12:05 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 16:23

Yumurtaları bir buçuk çay bardağı toz şekerle birlikte derin bir kapta iyice çırpın. Yoğurt, mısır unu, un, 1 paket kabartma tozu ve vanilya ekleyip, çırpmaya devam edin. Orta büyüklükte bir fırın kabını zeytinyağı ile yağlayın. Karışımı içine boşaltın ve üzerine mısırı serpin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 35 dakika pişirin. Bu arada şerbet için toz şeker ve suyu bir tencereye alın ve kaynatın. Limon suyunu ilave edip, bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın. Sıcak tatlının üzerine sıcak şerbeti gezdirin. Şerbeti çektikten sonra dilimleyip, üzerini hindistan cevizi ve mısırla süsleyerek, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.