Kuru Burma

Giriş Tarih ve Saati: 01.07.2011 | 13:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 15:05

Yumurta, süt, karbonat, limon suyu, yarım paket eritilmiş margarin, tuz ve unu yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. 15-20 dakika dinlendirin ve 12 eşit parçaya bölün. Hamurları tek tek tabak büyüklüğünde açıp aralarına nişasta serpin. 3 adet hamuru üst üste yerleştirip merdane yardımıyla tepsi büyüklüğünde açın. Yufkayı ikiye kesip, üzerlerine ceviz ve 2 çorba kaşığı toz şeker gezdirin. Yufkaları oklavaya sarıp, elinizle büzerek çıkartın. Yağlanmış tepsiye alıp 3 parmak genişliğinde kesin.Kalan hamurları da aynı şekilde hazırlayın. Kalan 1 paket margarini eritin. Tatlının üzerine gezdirin. 200 derece fırında kızarana kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.