Kremalı Tel Kadayıf

Giriş Tarih ve Saati: 26.10.2010 | 16:10 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.11.2018 | 17:29

Kremayı hazırlamak için, süt, toz şeker, irmik ve margarini bir tencereye alın. Topaklanmaması için sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Şerbeti için, su ve toz şekeri bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başladığında limon suyunu ekleyin. 1-2 taşım kaynatıp ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan kadayıfı eritilmiş tereyağı ile harmanlayın. Yarısını bir fırın tepsisine döşeyin. Kremayı üzerine döküp kalan kadayıfı yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak kadayıfın üzerine soğuk şerbet dökün. Kadayıf şerbeti çekince dilimleyin. Üzerine kaymak ve incir dilimleri koyarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.