Kolay Kalburabastı

Giriş Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 13:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 14.09.2018 | 13:08

Şerbet için toz şeker ve suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kıvam alana dek kaynatıp ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alıp iyice yoğurun. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparın. Parçalardan 1 tanesini elinize alıp oval şekil verin. Daha sonra rendenin kalın tarafının üzerinde yuvarlayıp üzerinde izler oluşturun. Kalan hamur parçalarını da aynı şekilde hazırlayın ve pişirme kağıdı serilmiş bir fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin. Fırından çıkan tatlının üzerine soğuk şerbeti gezdirip 1 saat dinlendirdikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.