Kırlangıç kuyruğu

Giriş Tarih ve Saati: 14.08.2012 | 17:42 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.11.2018 | 13:51

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için su ve şekeri kaynatıp, limon suyunu ekleyin. Soğumaya bırakın. Su, sirke, un, sıvı yağ, yoğurt ve yumurtayı yoğurup hamur haline getirin. Hamurdan küçük bezeler koparıp, 1 saat oda sıcaklığında dinlendirin. Nişasta desteği ile baklava yufkası inceliğinde açarak, 10 cm genişliğinde, 20 cm uzunluğunda şeritler kesin. Üzerine şekerli ceviz yerleştirerek, fiyonk formunda katlayın. Kenarlarını hafifçe su ile yapıştırıp, kızgın yağda çevirerek kızartın. Önceden hazırlanmış ve soğutulmuş şerbete atarak, hamur şerbeti tamamen çekene kadar bekleterek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.