Kadayıf Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2010 | 16:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 11:45

Şerbeti için toz şeker ve suyu kaynatıp, ocaktan almaya yakın limon suyunu ekleyin. Bir-iki taşım daha kaynatıp soğuması için kenara alın. Ceviz ve toz şekeri karıştırın. Kadayıfın parçalanmamasına dikkat ederek, düz bir zemine uzunlamasına bir parça yayın. Kadayıfın uç kısmına, 1 çorba kaşığı cevizli karışım yerleştirin Yaprak sarması yapar gibi kadayıfın iki yanından katlayıp, rulo yapın. Kalan kadayıfa da aynı işlemi uygulayın. Yumurta ve sütü çırpıp, ruloları bu karışıma bulayın. sıvı yağda kızartıp, soğuk şerbete atın. Şerbetin içinde 1-2 dakika bekletip, süzgeçle şerbetten alın. Antep fıstığı serpip, kaymakla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.