Kadayıf Dolması
Şerbeti için toz şeker ve suyu kaynatıp, ocaktan almaya yakın limon suyunu ekleyin. Bir-iki taşım daha kaynatıp soğuması için kenara alın. Ceviz ve toz şekeri karıştırın. Kadayıfın parçalanmamasına dikkat ederek, düz bir zemine uzunlamasına bir parça yayın. Kadayıfın uç kısmına, 1 çorba kaşığı cevizli karışım yerleştirin Yaprak sarması yapar gibi kadayıfın iki yanından katlayıp, rulo yapın. Kalan kadayıfa da aynı işlemi uygulayın. Yumurta ve sütü çırpıp, ruloları bu karışıma bulayın. sıvı yağda kızartıp, soğuk şerbete atın. Şerbetin içinde 1-2 dakika bekletip, süzgeçle şerbetten alın. Antep fıstığı serpip, kaymakla birlikte servis yapın.