İrmik Helvası

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 12:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 10:17

İrmik ve dolmalık fıstığı bir tencereye alıp, kısık ateşte fıstığın rengi dönene kadar kavurun. Fındığı ilave edip 1-2 dakika daha kavurmaya devam edin. Diğer taraftan ayrı bir tencerede süt, su ve tereyağını kaynatın. Toz şeker ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip, toz şeker eriyene kadar karıştırın. Bu karışımı irmiğin içine yavaşça ilave edin. Tencerenin ağzına bir kağıt havlu kapatın ve yarım saat demlenmeye bırakın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.