İncir Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 11:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 11:37

İncirleri 3-4 kez soğuk sudan geçirip süzgece alın. Suyu süzülünce sap kısımlarını kesin. Su ve toz şekeri bir tencereye alıp orta ateşte yanan ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca incirleri ilave edip, bir taşım kaynatın. Limon suyu ekleyip bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Yiyeceğiniz kadarının kenara alıp, kalanını sıcakken kavanozlara alın ve ağzını sıkıca kapatın. Kavanozları ters çevirip soğuyana dek dinlendirin. Soğuyunca güneş almayan bir yerde yaklaşık 1 ay saklayabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.