Harire Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 06.04.2011 | 15:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 14:43

Bir tencereye aldığınız sıvı yağ ve tereyağında, unu kahverengi bir renk alana kadar kavurun. Ayrı bir kapta su ve toz şekeri kaynatıp şerbet hazırlayın. Hazırladığınız şerbeti kavrulmuş unun içine katın. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak şerbeti una yedirin. Daha sonra içine tarçın, ceviz içi ve pekmezi ilave edin. Koyu bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Kare veya dikdörtgen bir kabın içine tatlıyı boşaltın. İyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.