Gerdan Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 05.07.2010 | 14:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2018 | 11:41

Gerdan etini 6-7 su bardağı su ile yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzün ve bir kenara alın. Bir buçuk su bardağı su ve toz şekeri bir tencereye koyup, kaynamaya bırakın. Su kaynayınca et, çubuk tarçın, karanfil, ikiye
bölünmüş kuru kayısı ve eriği ilave edin. Karışım reçel kıvamına gelene kadar pişirin. Çubuk tarçını içinden çıkarın. Servis tabağına boşaltın. Hafif kavrulmuş badem, dolmalık fıstık ve kayısı ile süsleyip, servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.