Fındıklı şekerpare

Giriş Tarih ve Saati: 06.05.2020 | 08:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.05.2020 | 08:14

Şerbet için toz şeker ve suyu, toz şeker eriyene kadar kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Tatlı için yumurtaların akını ve sarısını ayırın. Un ve 1 yumurtanın sarısı hariç kalan malzemeyi karıştırın. Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yavaş yavaş un ilave edin. Hamurdan bezeler koparıp, avucunuzda yuvarlayın. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Kalan yumurta sarısını çırpıp üzerlerine sürün. Ortalarına birer adet fındık yerleştirip önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Fırından alıp üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Şerbeti çekince servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.