Dible

Giriş Tarih ve Saati: 23.06.2010 | 17:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.10.2018 | 17:33

Hamur için un, küllü su, yumurta ve tuzu derin bir kaba alıp, yoğurun. Hamurun üzerine nemli bir bez örtün ve yarım saat bekletin. Hamurdan mandalina iriliğinde bezeler koparın ve her bezeyi baklavalık yufkadan daha kalın olacak şekilde, nişasta serperek açın. Hamurdan 4 parmak genişliğinde şeritler kesin. Her şeridi bir ucundan tutup, dört parmağınıza gevşek şekilde sararak tepsiye bırakın. Diğer hamurları da aynı şeklide hazırlayın. Gül şekli alan hamurları, kızdırılmış sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Diğer taraftan şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ekleyip, 1-2 taşım daha kaynattıktan sonra soğuması için bir kenara alın. Sıcak tatlıları soğuk şerbetin içine atın. Şerbeti çektikten sonra tatlıları servis tabağına alın. Üzerlerini dövülmüş badem ve tarçınla süsleyip, servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.